Badrumsrenovering

Lita på proffsen

Badrumsrenovering är en av sakerna vi är proffs på. Precis som att det är vanligt att renovera köket så har även badrummet blivit ett utrymme som allt fler människor vill vara måna om. Under många år var badrummet endast ett rum som användes för hygien, men idag är det många som låter rummet har en mycket större betydelse i vardagen. Genom en renovering av ditt badrum kan du inte bara få ett bättre sätt att påbörja och avsluta din dag, utan du kan även se till att höja värdet på din bostad. Zagros Byggservice erbjuder dig kompletta och hela renoveringslösningar, alternativt hjälper dig med enstaka arbetsmoment för att din renovering ska bli så bra som möjligt.

Fördelar med att anlita oss

Ett badrum kan renoveras på flera olika sätt och du kan vända dig till oss i alla situationer. Våra kunniga och professionella snickare vet precis vad som behövs för att sätta upp nytt kakel och klinkers, installera ett nytt handfat, byta plats på toalettstolen eller få den nya inredningen på plats. I alla situationer där det gäller VVS och el finns våra duktiga underleverantörer på plats för att hjälpa dig. Det är viktigt att du inte ger dig in på dessa arbetsmoment på egen hand, eftersom de måste utföras av en certifierad hantverkare.

Vi vet vad vi gör

Med vår kunskap och expertis kan du vara säker på att ditt badrum blir som du har tänkt dig. Vi satsar mycket på att uppfylla kundens alla önskemål, men kommer även med vägledning och rådgivning där du behöver. Kom ihåg att du kan använda dig av ROT-avdraget för att sänka dina kostnader med 30 %. Avdraget gäller för arbetskostnaderna av din badrumsrenovering. Vi vill att det ska vara så enkelt för dig som möjligt och sköter därför hela kontakten med Skatteverket. Det enda du behöver göra är att kontakta oss så att vi kan prata vidare om din vision!