Golvslipning

Golvet är grunden till ditt hem

Behöver du hjälp med golvslipning? Att lägga ner mycket tid på sitt hem är något som inte är ovanligt. Man vill naturligtvis se till att man har det snyggt, modernt och stilfullt inrett. Tyvärr är det alldeles för många som glömmer bort hur viktigt det är att hålla golven snygga och fräscha. Golven utgör en väldigt stor del av din bostad och är också avgörande för hur den kommer att uppfattas. Man kan på så sätt säga att valet av golv kommer att ligga till grund för hur ditt hem känns och vilken känsla det utstrålar. Dina golv ska vara bekväma och behagliga att gå på, samtidigt som de är fina. Vi på Zagros Byggservice AB har lång erfarenhet av golvläggning och golvslipning. Tillsammans med dig kan vi hitta den bästa lösningen för just dina behov

Vi har lång erfarenhet av golvslipning

Vi på Zagros Byggservice AB jobbar hårt för att se till att du alltid kan känna av den känsla för kvalitet som vi bär med oss. Genom åren har vi kommit att bli ett byggföretag som erbjuder många olika typer av tjänster, vilket alltså även inkluderar läggning av nytt golv eller golvslipning. Med oss får du ett komplett serviceföretag som har en bred kunskap inom många olika typer av material. Våra medarbetare är noga utvalda och står fast vid företagets värderingar.

Vi bedömer golvets skick

Renovering av golv är vanligast om du har vackra trägolv som du vill kunna besvara i originalskick så länge som möjligt. Gäller det däremot plastgolv kan det vara så att det är bättre att byta ut golven helt. Vi hjälper dig att bedöma golvets skick för att därefter tillsammans fatta ett beslut om vad som kan bli den bästa lösningen för dig och vad som kommer att ge dig ett snyggt och hållbart golv som du har användning för länge!