Köksrenovering

Köket är hemmets hjärta

Köket är ett av de vanligaste utrymmena att vilja renovera i sin bostad. Det sägs att köket är hemmets hjärta och då är det naturligtvis viktigt att du trivs och att köket är utformat på ett sätt som är till din fördel. Att renovera köket på egen hand kan vara en svår och komplicerad uppgift, speciellt om du inte har kunskap och erfarenhet sedan tidigare. Tack vare våra många år i byggbranschen kan vi hjälpa dig med en köksrenovering från början till slut. 

Vi finns där med vår expertis för köksrenovering

Oavsett om du vill installera en ny blandare, sätta nytt kakel eller byta köksluckor finns vi där med vår expertis. Vi kan även se till att hjälpa dig att göra en total köksrenovering, vilket kanske även inkluderar omdragning av avlopp och el. Här är det våra kompetenta och professionella underleverantörer som säkerställer att rören och elen blir dragen enligt branschreglerna. Detta är mycket viktigt för att du ska få ett tryggt och hållbart resultat.

Ett nytt kök

Ett nytt kök kan vara avgörande för hur bra eller dåligt du trivs i din bostad. Om du har svårt att visualisera ditt nya kök kan vi hjälpa till även här. Hör av dig till oss med dina önskemål så sätter vi ihop en offert när alla arbetsmoment och kostnader är inräknade. Hos Zagros Byggservice AB är det alltid kundens önskemål som står i fokus och tillsammans hittar vi en lösning som passar just dig och dina behov. Observera att du själv kan välja om du vill anlita oss för hela renoveringen eller om du vill göra en del av arbetet själv. Vill du renovera en del på egen hand kan du med fördel använda dig av oss för de där momenten som är extra svåra eller som du helt enkelt inte får ge dig in på själv, som VVS och el. Hör av dig för en köksrenovering redan idag!