Om oss Zagros Byggservice

Behöver du hjälp med ditt byggprojekt och bor i trakterna
runt Bollnäs? I så fall har du kommit rätt!

Vilka är vi?

Vi är en byggfirma baserade i Bollnästrakten som erbjuder tjänster inom renovering av hemmet. Vi utför bland annat renovering av kök, badrum, snickeri, golvslipning och plattsättning. Det kan också handla om andra renoveringsprojekt som du vill genomföra och det kan vi hjälpa till med.

Skulle det handla om exempelvis köksrenovering eller badrumsrenovering så försöker vi alltid att utgå från dina visioner och önskemål för att du ska bli så nöjd som möjligt. Vi har de rätta resurserna och kunskapen för att din vision ska uppfyllas.

pmoss

Vad gör vi?

Våra proffsiga och snabba snickare har lång erfarenhet inom bygg så att du som kund ska känna dig säker när du väljer en byggfirma. Vi har ett brett nätverk där vi samarbetar med duktiga underleverantörer inom el och VVS. Detta för att hjälpa dig med helheten av ditt kommande renoveringsprojekt.

Vi använder oss alltid utav högkvalitativa material som är noga utvalda och slitstarka. Har du andra planer när det gäller renovering såsom att lägga klinkers i badrum eller sätta nytt tak, kan vi även hjälpa till med detta. Vi kan även öka din bostadsyta genom att bygga ut huset. Många möjligheter finns från vår sida.

Anlita oss om du vill bli nöjd

Skulle du välja oss för din kommande köksrenovering eller badrumsrenovering kan du känna dig trygg att du valt oss. Det är viktigt för oss att vi alltid lyssnar på våra kunder. Med våra tydliga byggofferter och vår kunskap om reglerna inom byggbranschen så försöker vi att förverkliga dina drömmar. Vi kommer att se till att du blir helt nöjd med slutresultatet.
Går du i tankar att renovera ditt hus och befinner dig i närheten av Bollnäs? Vill du att ett proffsigt och erfaret team ska renovera hos dig samtidigt som vi hjälper dig med helheten av din renovering? Då ska du absolut välja oss.

Välkommen att höra av dig!

2

Våra tjänster

Badrumsrenoveringar och våtrum är vår främsta expertis, men behöver du en snickare är chansen stor att vi kan hjälpa dig med mycket annat förutom att montera kök. En snickare kan komma till användning när det ska byggas altan, bytas fönster, riva och/eller bygga väggar inomhus och mycket mer. Därför kan vi erbjuda många olika typer av tjänster även utanför kökets gränser.

Hur vi jobbar

Som professionell byggfirma arbetar vi utefter en offert. Alla kunder får en kostnadsfri konsultation och offert, men det finns inget som binder kunden till något när offerten är utfärdad. Som kund kan du dessutom känna dig trygg med att veta att vi är ett byggföretag som värnar om miljö- och hållbarhetsfrågor. Vi, som alla andra, vill också dra vårt strå till stacken och bidra till en bättre värld och miljö för alla.