Plattsättning

Proffs på klinker och kakel

Bor du i eller i närheten av Bollnästrakten och behöver hjälp med ditt byggprojekt? Då är det oss på Zagros Byggservice du ska kontakta. Vi erbjuder professionell plattsättning både inne och ute till både privatpersoner och företag.

Professionell plattsättning

På Zagros byggservice i Bollnäs är vi proffs på kakel och klinkers av alla dess slag. Vi erbjuder ett omfattande utbud av tjänster inom plattsättning till de flesta typer av projekt inom bygg. Är du entreprenad i trakten och behöver hjälp med plattsättning till ett projekt är du välkommen att höra av dig. Samma sak gäller för privatpersoner som letar efter en erfaren och seriös byggfirma att utföra jobb inom plattsättning.

Vi har en gedigen erfarenhet från både köksrenovering och badrumsrenovering där vi kan stå för hela servicen eller enbart plattsättning. Oavsett vilken typ av renovering du behöver hjälp med ser vi på Zagros till att ge ta fram ett optimalt upplägg. Dina visioner och önskemål står alltid i centrum och som byggfirma är vi ytterst måna om din belåtenhet. Tack vare hög kompetens och rätt resurser kan vi erbjuda en förstklassig service inom plattsättning och andra byggområden.

Offert på plattsättning

Funderar du på att renovera köket eller göra om i badrummet är du välkommen att begära offert på önskad tjänst. Vi är noga med att ge dig detaljerade uppgifter redan från dag ett och vi strävar alltid efter transparens i våra kunddialoger.

Är du inte helt säker på vad du behöver till ditt projekt kan våra skickliga plattsättare hjälpa dig på vägen. Vi har stor erfarenhet av att välja rätt material till diverse renoveringar och vägleder gärna våra kunder. Självklart jobbar vi uteslutet med kakel, klinkers och sten av bra kvalitet med lång hållbarhet.

Nyfiken på att veta mer om Zagros byggservice? Hör då av dig till oss för offert och dialog!