Snickare

Vi erbjuder dig trevliga & kunniga snickare

Våra kompetenta och lyhörda snickare står redo att hjälpa dig med alla olika typer av snickeriarbeten. Exempel på snickeriarbeten kan bland annat vara att du vill ha hjälp att få en ny trappa till bostadshuset. Eller att du vill sätta in nya fönster och därmed också vill förnya dina fönsterkarmar. Vi på Zagros Byggservice AB erbjuder dig kunniga och trevliga snickare som vet vad som krävs för att arbetet ska bli ordentligt utfört. Eftersom vi har stenkoll på branschreglerna ser vi även till att alltid följa dessa.

Golvslipning med hög kvalitet

Det är dock inte enbart i samband med arbetet som våra snickare kan leverera till punkt och pricka. Utan här lägger vi även ett stort fokus på att se till att vi alltid väljer material som håller en hög kvalitet. Det spelar ingen roll hur ordentligt ett arbete är utfört. Om det är så att materialet är dåligt. Naturligtvis är det också viktigt för oss att du får ett material som du tycker om och som du finner elegant. Det ska trots allt pryda ditt hem under en lång tid.

Hör av dig för offert

Kanske är det så att dina snickerier är i toppskick, men du vill ändå ha någon form av förnyelse? Inga problem! Vi hjälper dig att renovera eller byta ut, samtidigt som vi även kan erbjuda dig ommålning. Ibland krävs det bara något så litet som en uppfräschning av färgen för att ditt hem ska se modernt och stilfullt ut igen. Snickerier som är avskavda eller som har tappat färg kan dra ner den mest välinredda bostaden. Men nu slipper du alltså att oroa dig för detta. Hör av dig till oss så kan vi prata mer om vad det är för målnings- eller snickeriarbete som du är intresserad av. Ju mer detaljerad du är i din beskrivning, desto mer korrekt offert kan du också få.